2015. aug 20.

A menekültek és mi

írta: szaGértő
A menekültek és mi

Egyre gyakrabban jelennek meg Facebook-on meg itt ott olyan kiírások fotókkal is, hogy itt meg ott csámborog pár menekült, hol vannak a rendőrök. Olyat is láttam, hogy oda akartak menni a bejegyzés írójához, de szerencsére zöld lett a lámpa.

A propaganda eredménye ez. Az agymosásé.

Olyat még nem hallottam, hogy bármelyik menekült bárkit megtámadott volna, viszont őket számtalan esetben rabolták ki és verték át.

Félnek az emberek, hogy fertőzéseket hordoznak. Én még a HIV víruson kívül olyanról nem hallottam, amelyik több hónapig lappang. Hát nem kell megdugni őket, és nincs gond. :)

Vajon miért jön el emberek tömege az otthonukból? Miért költik el az összes vagyonukat erre? Nyilván okuk van rá. Féltik az életüket. Magyarországról is elment pár százezer ember, pedig csak a pénze volt nagyon kevés. Ha a posztoló rokonát Angliában vagy bárhol így kezelnék, fel lenne háborodva rendesen.

A különbség az, hogy Angliából haza lehet jönni, nem ölnek meg senkit.

Ezek az írások gyakran tele vannak helyesírási hibákkal is, így esélyes, hogy akitől tart a bejegyzés írója, az intelligensebb, mint ő. Van közöttük orvos, mérnök, pont olyan arányban, mint itt, nálunk.

Emberek! Gondolkodjatok!

Már ha van mivel.

Szólj hozzá