2015. okt 15.

Észbontók

írta: szaGértő
Észbontók

Ma indul a VIASAT-on az Észbontók című műsor új évadja.

A lényeg az, hogy síkhülye embereknek feltesznek olyan egyszerű kérdéseket, amelyre elméletben minden ember tudja a választ, és a stúdióban ki kell találni, hogy mekkora marhaságot mondanak.

sikhulye.jpg

Az előző sorozatból megtudhattuk azt, hogy a vénuszdomb Görögországban van, a kurkuma egy halálos ütés, és még rengeteg fontos dolgot.

Én csak két dolgot nem értek.

Az egyik az, hogy honnan lehet szerezni ennyi rettenetesen buta embert. A másik pedig, hogy mennyit kell nekik fizetni, hogy ilyen szinten leégessék magukat.

Ha én ennyire beégnék nyilvánosan, elmennék remetének egy lakatlan szigetre, örökre.

Olyan kérdésekre mondanak orbitális baromságokat, amit egyrészt általános iskolában tanítanak, másrészt ha napi pár percet olvasnának a brazil szappanoperák meg a bunyósfilmek nézése, esetleg a szombati buliban történő seggrázás helyett, akkor kapásból tudnának rá válaszolni.

Valamelyik nap az indexen láttam egy cikket, ahol John Cleese, a Monty Python tagja beszél a témáról:

A lényege az, ha valakinek nincs ideje megnézni, hogy annyira hülyék, hogy valójában fogalmuk sincs arról, hogy valójában mennyire hülyék.

Viszont annyira magabiztosak és annyira meg vannak győződve, hogy ők szarták a spanyolviaszt, hogy ezen minden alkalommal ledöbbenek.

De a fő probléma nem az, hogy egy adó talált pár hülyét, és rávette, hogy álljon be bohócnak pár ezer forintért, hanem az, hogy az ilyen emberek itt szaladgálnak közöttünk.

Sőt, ők vannak többségben. 

Szólj hozzá