2016. feb 12.

Nem csak a szőkék...

írta: szaGértő
Nem csak a szőkék...

A viccekkel ellentétben nem csak a szőke nők egy része küzd kihívásokkal szellemi kapacitás terén. Nevezhetjük akár globális butaságnak, amit az alábbi GIF és videó mutat meg nagyon jól.

A GIF (forrás: https://media.giphy.com/media/xT0BKufFPLHuZfoJjy/giphy-downsized-large.gif):

szokeno_foto_2.gif 

És a videó (forrás: https://www.youtube.com/watch?v=2BXu_mWYDQU&feature=youtu.be):

Az ilyen hatalmas szellemi kapacitással rendelkező emberek hogyan élnek meg önállóan? Megnézném, amint bevásárol (közben megszámolja a pénzét, összead, kivon), elolvas egy hivatalos levelet (és értelmezi is), vagy egyszerűen kitölt egy csekket, vagy megcímez egy borítékot.

A mikróról, mosógépről meg TV-ről ne is beszéljünk, az okostelefon meg szóba sem jöhet, bár biztos vagyok benne, hogy van nekik, de minek.

Kíváncsi lennék a szüleikre, hogy milyen módon és mekkora türelemmel tanítgatták őket a világ dolgaira. Esetleg a tanáraira, akik feltehetően egy ideje a zárt osztályon eszik a kórházi kosztot.

Az viszont nagyon valószínű, hogy a pofájuk nagyobb, mint a többieké, a butaság, a kitartás és a magabiztosság veszélyes elegye lakik a kis fejükben. Pillanatok alatt elküldenek a csába, ha szóvá tesszük a szellemi képességeiket, vagyis izé azok teljes hiányát.

Igen veszélyes lenne, ha leugranának az egójukról az IQ-jukra.

Bár nem biztos, hogy haszontalan.

Szólj hozzá