2016. ápr 13.

Grabovoj-szám és a víz DNS-e

írta: szaGértő
Grabovoj-szám és a víz DNS-e

Aki tudja mi ez, az feltehetőleg nem fog nekem örülni.

Aki nem tudja, annak kedvéért összefoglalom a dolgot. Forrásként az index cikkét használom, amelyet Hanula Zsolt írt: http://index.hu/tudomany/altudomany/2015/02/18/87992389231_es_on_most_kattintani_fog/

Adott egy ruszki szélhámos, aki először halottak feltámasztását vállalta szabad szemmel is jól látható összegekért, majd az összeg átvétele után elmondta az apró betűs részt is: csak a lelkét támasztja fel, de más testben, és arról, hogy kinek a testében, fogalma sincs, keresse meg a user.

Ezért kapott is anno a Szovjetunióban vagy nyolc év sittet.

A szabadulását követően már virágzottak a különféle netes közösségek, ekkor jött az isteni szikra: mindenféle betegséget és problémát gyógyító számokat generál, jó pénzért. Ez az üzlet annyira virágzik, hogy a Grabovoj-szám háromkötetes alapművét itthon is forgalmazzák magyarul, mintegy 29 ezer jó magyar forintért.

Különböző Facebook-csoportok is alakultak, ahol egymásnak adnak ilyen számokat különféle betegségek gyógyítására. Oktatók tartanak tanfolyamokat, szintén jelentős összegekért.

A forrásul használt cikk írója csinált egy tesztet, idézem:

Ja igen, lenne itt még egy apróság. Elnézést kérek, de a cikk címében egy kicsit átvertem önöket, az a számsor egyáltalán nem a kíváncsiság felkeltésének Grabovoj-száma. Ilyen számsor nem is létezik. A 87992389231-et én fejlesztettem ki, azzal a módszerrel, hogy a numerikus billentyűzetre helyeztem a vizeskulacsomat, és kicsit jobbra-balra gurigáztam vele. Ezt a számot egyébként a két legnagyobb magyar Grabovoj-számos Facebook-csoportba álnéven belépve ajánlottam már többek között hátfájásra, fogyókúra gyorsítására, és sokat síró csecsemő megnyugtatására is, a hálálkodó kommentek szerint teljes sikerrel.

Persze ezen csoportok tagjai igen nagy átfedést mutatnak azokkal, akik a víz DNS-ének létezéséről is meg vannak győződve, az újságírónak egy igen érdekes találata az alábbi: 

grabovoj_abortusz.jpg

Igen, jól látjátok, abortuszra kérnek számot. Hát szerintem, ha a fenti számot a magzat hátára karcolja vadászkéssel, tuti működik... ;)

A kommentekből úgy tűnik, főleg nők a csoporttagok, Hanula Zsolt észrevétele szerint:

A jellegzetes csoporttag nyugdíjkorhatár körül járó nő, az a típus, aki iskolai háttérnek azt adja meg a Facebookon, hogy „Az élet iskolája, ahol az Isten a tanár!!”, így, legalább két felkiáltójellel, munkahelynek meg azt, hogy fény és szeretet”, vagy valami hasonló.

Ahogy én látom, jelentős az otthonülő, unatkozó kismamák aránya is, akik általában a gyerekük gyógyítására kérnek valamilyen számot. Ahelyett, hogy orvoshoz vinnék.

Tegnap, amikor először szembesültem az emberi teljes sötétség eme megnyilvánulásával, azt hittem, álmodok. Beteg emberek rokonai, akik állítólag a gyógyulását szeretnék, mindenféle baromsággal foglalkoznak az orvos helyett. Persze tudjuk, hogy a jó orvosok jelentős része már nem magyarul praktizál, de azért azt komolyan venni, hogy valakinek a karjára írt számok, egy köbméter vízben egy molekula valami, vagy a rákbeteggel itatott gázolaj bármin is segítene, már nem a butaság kategóriája, hanem a gondatlanságból elkövetett emberölés kísérlete.

Ezek az emberek végre találtak valami baromságot, amivel úgy érzik, kompenzálhatják az iskolázatlanságukat, és ami ellen a tanult embernek nem nagyon van érve. Vagyis van, de azt ők úgysem értik. Ezért agresszív anyázással, a hasonlóan hülye társaiktól szerzett, sehol nem ellenőrizhető történetekkel csodálatos gyógyulásokról próbálják meg lesöpörni a növénynél intelligensebb hozzászólókat. Ez az érvrendszer kísértetiesen hasonlít a valláséhoz, ahol ugyanez megy pepitában: aki nem hiszi, az gonosz hitetlen. Az meg, hogy imádkoznak érte vagy felírnak egy jó hosszú számot valahova, már tökmindegy.

Tavaly nyáron írtam is arról, hogy az ennyire sötét embereknek a szavazata is necces, hiszen ha Csubakka rajta lenne a szavazólapon, tutira többséget szerezne a következő választáson.

Nem tudom, lehet-e segíteni ezeken az embereken, mert meg vannak győződve arról, hogy mindent jobban tudnak bárkinél. A folyóba lőni őket meg nem lenne korrekt, végülis emberek, még ha csak genetikailag érdemelték ki ezt a címet, és nem az eszükkel szerezték.

De legalább nem szarnak az udvar közepére.

Szólj hozzá